Ukrajna háború

Emlékeztetett az oroszok 2008-ban Georgiát szállták meg 2014-ben pedig a Krím-félszigetet annektálták Ukrajnától. A német diplomácia új vezetőjének első ukrajnai látogatása politikai válság közepette történik mivel az európaiak és az amerikaiak azzal gyanúsítják a Kremlt hogy katonai támadást akar indítani szövetségesük Ukrajna ellen és ez a háború destabilizálhatja Európát.


Von Hunersdorff In The Commander S Seat Discussess The Combat Situation With Other Officers During The Operatio Battle Of Stalingrad Historical Figures Wwii

Egy Ukrajna ellen indított háború nemcsak rettentő anyagi és katonai megterhelést jelentene Oroszország számára a súlyos gazdasági szankciók hatásairól nem is beszélve de legfőbb ellenfelét ami nem Ukrajna hanem a NATO is jelentősen megerősítené.

. Rendkívül veszélyeket rejt magában az ukrán válság Oroszország ugyanis bármelyik pillanatban támadást indíthat Ukrajna ellen - jelentette ki kedden a Fehér Ház szóvivője. Putyin elnök idézte elő ezt a válságot azzal hogy százezer orosz katonát vont össze Ukrajna. Jen Psaki ismételten Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatta a helyzet elmérgesedése miatt.

Hangsúlyozta az Ukrajna elleni kibertámadások is megszaporodtak januárban és Kijevtől mindössze két órára Belarusz területén is 30 000-es haderőt mozgósítottak.


Rs 24 Jarsz Szallito Indito Jarmu Es Kiserte Foto Orosz Vedelmi Miniszterium Military Vehicles Armored Truck Novosibirsk


Armed Forces Of Ukraine Military Special Forces Military Soldiers Special Forces


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Donyecki Repter Regen Es Most War Ukraine Scenes


Pin On Hungary


Pin On Hungarian Army


Pin On Hungarian Army


Pin On Media In War Propaganda


Pin On Tanks

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel